Print
Hits: 661

?NJOFTIM PËR MATURANTËT!
Duke filluar nga dita e sotme, të gjithë maturantët që do të aplikojnë për studime të larta, duhet që:
1. Të hyni në portalin U-Albania 
2. Logohuni me ID e maturës dhe ID e kartës
3. Shkarkoni faturën nga U-Albania 
4. Kryeni pagesën në postë ose bankë
5. Ruani kodin
6. Mandatin e pagesës dorëzojeni te mbykqyrësi i shkollës.

Pasi të dorëzoni faturën, ju do të keni akses për të aplikuar për degët e arsimit të lartë.
Afati i fundit i kryerjes së pagesës është data 25 Korrik 2019.

Për më shumë informacion ndiqni manualin për aplikim.

kliko (udhezim)