Jeta dhe vepra e kësaj humanisteje te madhe shqiptare, përcjellë përmes materialeve të përgatitura me kujdes nga nxënësit e shkolles 9-vjeçare Mëzez Fushë, nën drejtimin e mesuese S. Mata, solli edhe njëherë në vëmendjen e të gjithëve, mesazhet e fuqishme që Nënë Tereza përcoi në gjithë botën si: ”Ne s`mund të bëjmë dot gjëra të mëdha,vetëm gjëra të vogla me dashuri të madhe.” Edhe vargjet e krijuara nga vetë fëmijët për këtë Shenjtore të madhe, ishin frymëzuar nga vepra e saj, për të ndihmuar të varfërit dhe njerëzit në nevojë.

Foto nga aktiviteti (Shkarko pdf)