Vogelushit e klases se pare bashke me psikologen Zerina Kalo Sako, ne aktivitetin informues te fillimit te vitit te ri shkollor.Fletepalosje dhe tabela informuese- keshilluese per prinderit,edukatoret,mesuesit dhe femijet ,per nje fillim sa me te mbare te vitit te ri shkollor

VITI I RI SHKOLLOR "GOSE"