FILLIMI I VITIT TE RI SHKOLLOR NE SHKOLLEN 9-VJECARE "QAMIL XHANI"

Fillim i mbare ,gjysmë e punës!! Kjo ka qenë shtysa sipas së cilës psikologia e shkollës "Luz i Vogël" Blerta Xhelezi ,ndihmon komunitetin me fletëpalosje dhe këshillim,sidomos nxenesit e klasave të para, të cilët e kanë të vështirë të ambientohen!!