Trajnimi i Koordinatores se Sherbimit Psiko-Social Marinela Alia, me stafet pedagogjike te shkollave "Mehmet Babamusta"dhe "3 Deshmoret", me teme "Etika, integriteti dhe komunikimi ne shkolla", ne bashkepunim me qendren "Celesi im"

 

Foto nga trajnimi